Nu nog duurzamer en gezonder Onze eieren krijgen een
duurzaam wit jasje
Meer info
Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een kernwaarde die diep verankerd is in onze bedrijfsvoering. We begrijpen het belang van milieubewustzijn en streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Onze kippenstallen zijn een toonbeeld van duurzaamheid; onze kippen kunnen de stal zelf op temperatuur houden, waardoor het gebruik van gas of andere warmtebronnen overbodig is. We gebruiken weliswaar stroom voor ventilatie om overtollige warmte af te voeren en voor verlichting, maar we hebben significante stappen genomen om ons energieverbruik te verminderen. In 2019 hebben we onze gebouwen geïsoleerd met sandwichpanelen en in 2020 hebben we zonnepanelen geïnstalleerd om in onze energiebehoefte te voorzien. Bovendien zetten we consequent in op LED-verlichting om ons energieverbruik verder te verminderen. Daarnaast leveren veel van onze klanten de eierdozen weer bij ons in, en deze proberen we zoveel mogelijk te hergebruiken, wat bijdraagt aan onze circulaire bedrijfsvoering.

Het verhaal van de duurzame witte kip…
Het verhaal van de duurzame witte kip…

Het verhaal van de duurzame witte kip…

Benieuwd naar het volledige verhaal achter onze duurzame witte kip? Bekijk dan onze informatieve video! Hierin nemen we u mee in het proces en de positieve impact van de keuze voor de witte kip. Ontdek hoe we bij Sturm Zeeuwse Eieren werken aan een duurzamere en diervriendelijkere toekomst!

Lees meer over onze kippen

Duurzaamheid en Toekomstgerichte Innovatie bij Sturm Eieren

We zijn vastberaden om voortdurend onze processen en operaties te evalueren en te optimaliseren om een meer duurzame en milieuvriendelijke bedrijfsvoering te realiseren. Of het nu gaat om het optimaliseren van transportroutes, het verduurzamen van energiebronnen of het lokaal sourcen van producten, elke stap die we nemen is gericht op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van duurzame praktijken in de gehele waardeketen.

Onze Benadering van Duurzaamheid bij SturmEieren:

Deze initiatieven en overwegingen illustreren niet alleen onze toewijding aan duurzaamheid, maar ook onze voortdurende zoektocht naar innovatieve en effectieve oplossingen om een positieve en blijvende impact op onze planeet te hebben.